Tóch een website...

Gepubliceerd op 28 november 2020 om 01:19

Beste lezer,

Of is het 'Beste Wollenaar' ? Misschien weet u het nog. Ik begon zeker een jaar geleden met nieuwsbrieven. Ik vroeg via instagram wie zich wilde opgeven om 'Wollenaar' te worden, diegenen kregen dan een brief via de mail toegestuurd. Ik heb gemerkt, en u vast ook, dat er geen brieven meer werden verstuurd. Mijn aandacht is de afgelopen maanden volledig in het maken gaan zitten. Het maken van Wolwezens, vaak op bestelling, of uit eigen initiatief, kost heel veel tijd. Daarnaast is het verrassend hoeveel aandacht er uitgaat naar andere zaken: inspiratie opdoen, onderzoeken, klantcontact, bestellingen inpakken, administratie, materialen bestellen, workshops draaien, etc.
Daarbij ben je als ondernemer ook zoekende naar je weg, niet altijd actief, maar je loopt soms tegen iets aan wat je wil verbeteren.
Ik zal een voorbeeld noemen: wanneer een klant iets bij mij besteld is er altijd een stuk herhaling van tekst en uitleg over de procedure, verzendwijze en kosten. Dat heb ik nooit erg gevonden, want de verbinding is fijn op een digitaal platform. Maar praktische teksten zijn niet persé verbindend, die zijn gewoon droog ;-) 

Een ander punt, die aanleiding gaf om een eigen plek online te creëren, was het toenemen van klantenbestellingen. Ik heb denk ik al een jaar geen schone lei meer gehad. Er lag altijd wel iets te wachten wat gemaakt moest worden. Ik voelde me daarin dankbaar en gevleid, maar ook was het wel eens lastig om geen druk te ervaren (die ik zelf oplegde). 

Omdat ik heel graag werk vanuit een innerlijk verlangen, 'tune' ik eigenlijk dagelijks bij mezelf in, om te kijken wat ik graag wil maken. Ik wil graag ruimte nemen om dat te blijven doen. De balans tussen eigen maak-vrijheid en klantenbestellingen is zoeken, maar ik hoop dat met het openen van een webshop er meer maak-vrijheid ontstaat. 

Wat ik altijd heel bijzonder heb gevonden is het maken van Wolwezens waar je zelf niet zo aan gedacht had. Zo maakte ik koolmezen/pimpelmezen of een citroen, of een beer. De verbinding aangaan is me altijd gelukt, maar het was wel vaak spannend. Je moet een drempel over van angst voor mislukking, helemaal omdat het natuurgetrouwe gelijkenissen moeten worden. Als ik eenmaal begon vond ik het heel mooi en boeiend om het wezen te leren kennen, niet alleen qua uiterlijk. 

Wat ik wil zeggen is dat ik hoop dat u me blijft benaderen met uw wensen. Een elfje te herinnering of ondersteuning, dat is prachtig. 
En wie weet staat er voortaan een geschikt Wolwezen in de webshop voor u. 

Heel erg bedankt voor alle aanmoedigingen en liefde die ik op Instagram heb mogen ontvangen. Dat heeft me altijd goed gedaan.

Een website met alle toebehoren, is eigenlijk het innemen van een duidelijke plek voor mezelf. De Wolwezens een eigen plek geven!
Ik ben benieuwd, vind u de website en webshop een aanwinst ? 

Liefs Natalie

Reactie plaatsen

Reacties

Joleen
3 jaar geleden

Wauw, wat een mooie wezens heb je al gemaakt! Welke zullen er nog komen.. Je werk en Posts maken mij nieuwschierig. En wat schrijf je boeiend..

Ja, een website is voor mij enorm fijn. Want ik heb moeite met overzicht en keuzes maken. Op een site is voor mij in één keer duidelijk welke creaties je hebt gecreëerd. Een keuze maken of richting denken, is dan makkelijker voor mij. Natuurlijk is instagram een prachtig platform om inspiratie op te doen. Maar de (sfeer) ruis op instagram schept chaos in mijn hoofd. (Adhd😉)

Esther
3 jaar geleden

Leuk Nat, zet em op! 😘