Info


Petje af:

Sinds juni 2021 deel ik via het platform petjeaf mijn kennis met u! U kunt kiezen voor vier verschillende pakketten: Naaldvilten 1 of 2 voor €3, €6 per maand. En het deelgenootschap voor €7,50 of €10 per maand. Ik edit mijn video's en deel ze (soms gratis) via de verschillende pakketten aan.


Ik bied bij alle pakketten ook een fijne optie aan: een privé instagram account waar ik heel eenvoudig allerlei weetjes deel. Vragen stellen gaat op die manier ook heel makkelijk. Toegang via pakket één voor €3 per maand. Om een goed beeld te krijgen klik dan even op de link uit de eerste zin. 
Dit is de link naar het privé account op instagram
via petje af kunt u toegang krijgen. 

Bestellen:

Opdrachten maak ik in overleg! Als het goed voelt en het voor me zie ga ik het graag voor je aan. Stuur een berichtje via instagram. 

Wat in de webshop staat is mijn aanbod. De afbeeldingen foto's hier als banner op de pagina zijn reeds verkocht, mijn huidige aanbod staat in de shop en in overleg kan ik iets voor u maken. 
 
Op instagram ziet u misschien soms voorbij komen dat ik mooie doosjes maak voor de Wolwezens. Dat betekent niet dat alle producten (zoals de Scenery producten) of Wolwezens in een mooi doosje verstuurd worden. Het doosje maken kost veel tijd en aandacht en het is niet haalbaar om dat voor elk product uit de shop te maken. 

Betaalmethode:

In de webshop kunt u kiezen voor iDEAL, PayPal, Bankcontant of via factuur. 

Verzenden:

Uw bestelling wordt met zorg en liefde ingepakt. Nadat het pakje bij PostNL ligt, is het uit mijn handen en ligt de verantwoordelijkheid bij hen. 
Ik verstuur met track&trace. 

Levertijd:

Na uw bestelling neem ik de tijd om zorgvuldig in te pakken. Ik kies er liever voor om er de tijd voor te nemen dan dat ik het gedachteloos afhandel. Natuurlijk zal ik mijn best doen het vlot te versturen. In de Track & Trace volgt u de levertijd eenvoudig. 

 

Verzendkosten:

Verzenden van Wolwezens gaat met PostNL. Tijdens het bestellen ziet u de verzendkosten verschijnen. 
Staat uw land van bestemming er niet tussen? Laat het mij weten dan kan ik het toevoegen. 

Ik wil de verzendkosten voor u zo laag mogelijk houden maar soms verkies ik degelijkheid boven kostenbesparing.

Verzenden is inclusief track&trace. Ik vul uw e-mail adres in bij PostNL en via hen kunt u het pakket volgen. 

Versturen buiten Nederland:

Buiten Nederland wordt er geen BTW gerekend.
Dit alles inclusief Track & Trace.

Kijk eventueel op PostNL voor alle tarieven.