Info


Petje af:

Sinds juni 2021 deel ik via het platform petjeaf mijn kennis met u! U kunt kiezen voor vier verschillende pakketten: Naaldvilten 1 of 2 voor €3, €6 per maand. En het deelgenootschap voor €7,50 of €10 per maand. Ik edit mijn video's en deel ze (soms gratis) via de verschillende pakketten aan.


Ik bied bij alle pakketten ook een fijne optie aan: een privé instagram account waar ik heel eenvoudig allerlei weetjes deel. Vragen stellen gaat op die manier ook heel makkelijk. Toegang via pakket één voor €3 per maand. Om een goed beeld te krijgen klik dan even op de link uit de eerste zin. 
Dit is de link naar het privé account op instagram
via petje af kunt u toegang krijgen. 

Bestellen:

Sinds 1 juli 2021 maak ik geen klant bestellingen meer. Die beslissing kwam niet uit de lucht vallen. Al geruime tijd merkte ik een soort onrust in mezelf om iets te maken waar ik me (nog) niet mee kon verbinden. Een ontwerp ontvang ik via mijn hart en rijpt daar en komt tot bloei in mijn handen. Iets in opdracht maken heeft een heel ander proces. Daarin merkte ik dat het tijd koste om me ermee te kunnen verbinden. Ik moest een soort drempel over. Uiteindelijk is het altijd gelukt. En ik heb ontwerpen mogen maken waar ik zelf nooit aan gedacht had en heb zo onder andere veel dieren leren kennen. Zo lang dit duurde was het goed ! En ik bedank allen die bestellingen bij mij plaatsten. Ik voelde me altijd vereerd! Nu is het tijd om volledig autonoom te gaan werken! 

Update oktober '22: ik maak opdrachten in overleg! Als het goed voelt en ik zie het voor me dat de vraag bij me past ga ik het graag voor je aan. 

Wat in de webshop staat is mijn aanbod. De afbeeldingen foto's hier als banner op de pagina zijn reeds verkocht, mijn huidige aanbod staat in de shop en in overleg kan ik iets voor u maken. 

Betaalmethode:

In de webshop kunt u kiezen voor iDEAL, PayPal of via factuur.

Verzenden:

Uw bestelling wordt met zorg ingepakt. Nadat het pakje bij PostNL ligt, is het uit mijn handen en ligt de verantwoordelijkheid bij hen. 
De dozen zijn vaak gerecycled. Ik kies zoveel mogelijk voor natuurlijke milieubewuste materialen, zoals landbouwpapier voor de kaart.

Levertijd:

Na uw bestelling neem ik de tijd om uw Wolwezens zorgvuldig in te pakken. Ik kies er liever voor om er de tijd voor te nemen dan dat ik het gedachteloos afhandel. Natuurlijk zal ik mijn best doen het vlot te versturen. PostNL verstuurd geregeld de andere dag. In de Track & Trace volgt u de levertijd eenvoudig. 

 

Verzendkosten:

Verzenden van Wolwezens gaat met PostNL. Tijdens het bestellen ziet u de verzendkosten verschijnen. 
Staat uw land van bestemming er niet tussen? Laat het mij weten dan kan ik het toevoegen. 

Ik wil de verzendkosten voor u zo laag mogelijk houden maar soms verkies ik degelijkheid boven kostenbesparing.

Verzenden is inclusief track&trace. Ik vul uw e-mail adres in bij PostNL en via hen kunt u het pakket volgen. 

Versturen buiten Nederland:

Buiten Nederland wordt er geen BTW gerekend.
Dit alles inclusief Track & Trace.

Kijk eventueel op PostNL voor alle tarieven.