Petje Af

Direct naar Petje af klik hier

Via dit platform kun je mij én steunen/supporten én/of jezelf aan kennis helpen over de ambacht naaldvilten! 

Ik heb vier verschillende abonnementen- naaldvilten & deelgenootschap 

  1. Naaldvilten 1 €3,- per maand
  2. Naaldvilten 2  €6,- p.m.
  3. Toegewijd deelgenoot €7,50 p.m.
  4. Super deelgenoot €10 p.m. 

De eerste twee pakketten gaan 100% over vilten. Waarbij pakket 1 wat kleinere video's zijn en pakket 2 alle video's bevat. Beide geven toegang tot de besloten instagram pagina Wolwezens. 
De pakketten van het deelgenootschap bieden ook alle vilt instructie video's, maar je ontvangt ook blogs, overdenkingen, nataliedjes etc. Zoals ik dat op instagram vaak deel. Je wordt dan dus deelgenoot van mijn delen. Want delen is mij lief. 

Als je een jaarabonnement afsluit krijg je twee maanden cadeau!

In ruil voor je maandbedrag krijg je toegang tot content; instructie video's. 
Het is trouwens goed te vergelijken met het platform Patreon. Petje Af is de Nederlandse versie. 

Ik maak vooral instructie video's die ik edit en upload via YouTube of Vimeo, de afgeschermde link komt dan op 'petje af' te staan. 
Je koopt dus geen losse video maar een pakket aan content (dat is dus álles wat tot nu toe geüpload is). Dus niet één boek maar de hele bibliotheek 😄 

Ik deel een nieuwe video vanuit flow. Dat betekent dat ik niet op gezette tijden video's deel, maar wanneer de inspiratie daar is. Dat kan maandelijks één video opleveren, maar ook twee video's per maand of een maand niets. De projecten passen bij het (Waldorf) seizoen. Ik maak projecten zelden (nooit?) op dezelfde manier, waardoor je elk jaar weer nieuwe inspiratie aangereikt krijgt. 

Daarbij deel ik ook (voor ieder Petje/abonnement) kleine weetjes, korte video's en soms een live via de besloten leden pagina op instagram, waarvan je zelf mag weten of je daar lid van wilt worden. Dat wijst allemaal vanzelf als je een abonnement afsluit.

Per maand opzegbaar. 

Het verschil in de verschillende bedragen hebben vooral met de duur en hoe uitgebreid de video's is, te maken. 

Om een indruk te kunnen krijgen, ik snap dat dat fijn kan zijn, kun je een gratis video kijken, ook al spreekt het thema je misschien niet aan, dan heb je wel een beter beeld over wat je kunt verwachten. 
Hoewel ik mezelf wel een beetje heb geperfectioneerd sinds de eerste video- al zeg ik het zelf... Tegenwoordig zie je vooral mijn handen die iets maken, is de achtergrond rustiger en mooier in beeld gebracht. Ik heb een rustige stem en deel de verschillende maak- mogelijkheden zodat je ook zelf de vrijheid kunt nemen anders te doen. 

De techniek, het hoe van de werkwijze neemt een speciale plaats in bij mij. Ik heb regelmatig opgemerkt dat de manier waarop ik iets maak van betekenis is. Er leiden immers meerdere wegen naar Rome, maar waarom kies je nou juist die ene weg? Dat bijvoorbeeld één basis streng wol alle lagen met elkaar verbindt, kan ik niet anders dan spiritueel duiden. Prachtig dat én de werkwijze én het project beide diepere betekenissen dragen die in elkaar grijpen. 


Ik spreek in m'n video's vooral Nederlands. Het vertalen is wel iets wat ik wil (Engels ondertiteld) maar dat is echt een dagtaak per video. Elk woordje moet ik dan controleren. Misschien wil iemand dat ooit voor me doen 😉 Ik heb wel Engels geprobeerd te spreken, maar het is me te omslachtig om eerst een script te schrijven en daarna te gaan filmen. Vanuit m'n eigen taal vertel ik veel meer, dat wat me tijdens het filmen te binnen schiet deel ik veel gemakkelijker dan als ik het vooraf moet uit denken in het Engels. 

Ik heb één video ondertiteld (review viltborstels) en er is één video zonder gesproken tekst met Engelse tekst in beeld (conical Shaped mushroom).

Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een berichtje.

Klik hier om naar petjeaf.com te gaan.