Petje Af

Via dit platform kun je mij én steunen én jezelf aan kennis helpen over naaldvilten! 

Ik heb drie verschillende petjes, dat wil zeggen abonnementen van €2, €5 of €10 per maand. In ruil daarvoor krijg je toegang tot content.
Het is goed te vergelijken met het platform Patreon. Petje Af is de Nederlandse versie. 

Ik maak vooral instructie video's die ik edit en upload via YouTube of Vimeo, de afgeschermde link komt dan op 'petje af' te staan. 
Je koopt dus geen losse video maar een pakket aan content (dat is dus álles wat tot nu toe geüpload is).

Ik deel een nieuwe video vanuit flow. Dat betekent dat ik niet op gezette tijden video's deel, maar wanneer de inspiratie daar is. Dat kan maandelijks één video opleveren, maar ook twee korte video's per maand of een maand niets.

Daarbij deel ik ook (voor ieder Petje/abonnement) kleine weetjes, korte video's en soms een live via de leden pagina op instagram, waarvan je zelf mag weten of je daar lid van wilt worden. Dat wijst allemaal vanzelf als je een abonnement afsluit.

Per maand opzegbaar. 

Het verschil in de verschillende bedragen hebben vooral met de duur van de video's te maken. Video's langer dan een 1/2 uur komen in het middelste pakket (groot petje). 

Om een indruk te kunnen krijgen, ik snap dat dat fijn kan zijn, kun je een gratis video kijken, ook al spreekt het thema je misschien niet aan, dan heb je wel een beter beeld over wat je kunt verwachten. 
Hoewel ik mezelf wel een beetje heb geperfectioneerd sinds de eerste video- al zeg ik het zelf... Tegenwoordig zie je vooral mijn handen die iets maken.

Ik spreek in m'n video's vooral Nederlands. Het vertalen is wel iets wat ik wil (Engels ondertiteld) maar dat is echt een dagtaak per video. Elk woordje moet ik dan controleren. Misschien wil iemand dat ooit voor me doen 😉 Ik heb wel Engels geprobeerd te spreken, maar het is me te lastig om eerst een script te schrijven. Vanuit m'n eigen taal vertel ik veel meer, dat wat me tijdens het filmen te binnen schiet deel ik veel gemakkelijker dan als ik het vooraf moet uit denken in het Engels. 

Ik heb één video ondertiteld (review viltborstels) en er is één video zonder gesproken tekst met Engelse tekst in beeld (conical Shaped mushroom).

Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een berichtje.