Lieve lezer, welkom op mijn website!

Op deze foto (fotocredit: Dorieke Zevenberg) zie je mij in mijn atelier in de binnenstad van Zwolle. Daar ben ik regelmatig te vinden. Ik werk er met liefde en toewijding aan de Wolwezens.

Wolwezens ontstaan vanuit intuïtie. Wat ik creëer moet natuurlijk kloppen, maar ik zoek wel ‘eigenheid’ in het resultaat. Want hoeveel details wil ik uitwerken? Of is de eenvoud juist sterk? Het is altijd zoeken naar een balans, maar dat maakt het werk ook leuk.

Ik ben opgeleid als docent beeldende kunst en vormgever. Kunstzinnig bezig zijn is voor mij een tweede natuur. Toen ik thuis fulltime moederde zocht ik manieren om mij te uiten.

Die uiting vond ik later. Mijn kinderen zitten namelijk op de vrije school. Op die manier ben ik met antroposofie en de ‘binnenwereld van mensen’ in aanraking gekomen. Tijdens een ochtend vilten leerde ik de eerste technieken en ben ik thuis verder gegaan.

Een paar jaar later kwam er een atelier op mijn pad. Van het een kwam het ander: Wolwezens werd geboren!

De wol laat een fantasie werkelijkheid worden. Ik had nooit gedacht dat mijn fantasie van het vormen van zachte, warme vezels met een naald, werkelijkheid zou worden. Maar hier zijn we dan.

Liefs, Natalie.